Give me a steak
Varför känns det alltid som man får vänta extra länge på ett bord när man är hungrig?
Vi gick från att vara torsk & couscous hungriga till blodig biff med pommes.
För att vara en så stor stad med så många restauranger.
Sägs att det skulle ta 33 år att bara gå igenom alla barer, om man testade en ny varje kväll.
Tycker man ju att man aldrig skulle behöva vänta på bord...

Helena, Ruth, jag, Jill & Anja på Extra Virgin
Vi gick från att vara torsk & couscous hungriga till blodig biff med pommes.
För att vara en så stor stad med så många restauranger.
Sägs att det skulle ta 33 år att bara gå igenom alla barer, om man testade en ny varje kväll.
Tycker man ju att man aldrig skulle behöva vänta på bord...

Helena, Ruth, jag, Jill & Anja på Extra Virgin
Kommentarer
Postat av: Anonym
Hej! Va lyxigt att ha så många restauranger att välja mellan! Maten såg riktigt flottig och god ut!=)
Postat av: Helga
HEJ!! Själv saknar jag Max Brenners. Hur ofta går du dit nu?!KRAM
Postat av: Mia
Verkar vara ett bra försäljningsknep med väntetid för er del :) Kram från Växjö - med inte lika många restauranger att välja på ..
Trackback